سیدحسن نصرالله:به ایران و سوریه بدلیل حمایت از مقاومت درود میفرستیم
دبیر کل حزب الله لبنان در سخنانی تلویزیونی به مناسبت هشتمین سالگرد پیروزی مقاومت در جنگ 33 روزه در سال 2006 به تشریح آخرین مواضع خود درباره تحولات منطقه و جهان پرداخت.
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ "سید حسن نصرالله" در سخنانی که شبکه المنار لبنان آن را پخش کرد گفت:به همه کسانی مسئولیت را پذیرفتند درود میفرستیم کسانی که در کسب پیروزی از جمله سران، رهبران و نخبگان مشارکت کردند.به همه کسانی که اعلام همبستگی کرده و خصوصا ایران و سوریه که خطرها را پذیرفتند، درود میفرستیم.
دبیرکل حزب الله با بیان اینکه تجاوز تموز یک جنگ حقیقی بود که لبنان، فلسطین و همه منطقه را در برگرفت، تاکید کرد، آنچه که مورد نظر دشمنان بود این بود که سوریه باید برای سرنگون کردن نظام آن و فلسطین برای نابود کردن مقاومت، هدف قرار بگیرند.
سید مقاومت گفت: یکی از اهداف جنگ تموز، سیطره بر منابع نفتی منطقه و پایان دادن به مسئله فلسطین بود.
وی ادامه داد، هدف بعدی پس از پایان دادن به مقاومت در لبنان و فلسطین و همچنین سرنگون کردن نظام سوریه، ایران بود و رژیم صهیونیستی بعد از اینکه درک کرد به سمت بحران نظامی در حال حرکت است با کمک آمریکا جنگ را متوقف کرد.
سید حسن نصرالله افزود: پایداری مقاومت؛ آمریکاییها، اسراییلیها، شورای امنیت و اروپاییها را وادار کرد تا از بیشتر خواستههای خود در روزهای اول تجاوز چشمپوشی کنند.
دبیر کل حزب الله لبنان در ادامه سخنان خود یادآور شد مقاومت در لبنان و پایداری حماسی این کشور همه اهداف جنگ تموز را ناکام گذاشتند.
سید حسن نصرالله ادامه داد: آمریکا امروز درباره بازگشت زمینی به منطقه محتاطانه عمل میکند و روند جدید سرنگون کردن نظامها نیست بلکه امروز روندی که در پیش گرفته شده است تخریب کشورها، ارتشها و ملتها است و نشانه آن حوادث این روزهاست.برخی میخواهند در منطقه بر جسدهای پاره پاره، کشورهای پاره پاره، خرابهها، اندیشههای سرگردان و قلبهای لرزان نقشه جدیدی را ترسیم کنند.
وی گفت: برخی خواهان آن هستند که همه ما وارد بحران شده و چیزهایی که از بیرون به ما دیکته میشود، قبول کنیم و دشمن اصلی در پایان به "نجاتدهنده" تبدیل میشود.
سید حسن نصرالله در ادامه سخنان خود تاکید کرد عناصر اصلی این روند اسراییل و آنچه که جریان تکفیری نامیده میشود، هستند که بازتاب آن در داعش نمود کرده است.
وی گفت: میتوان بر این روند جدید فائق آمد و آن را شکست داد همانگونه که سابقا انجام شد.دو عنوان برای غلبه بر روند جدید وجود دارد: اول اینکه بدانیم تهدید واقعی و اساسی وجود دارد که همه ما را تهدید میکند، و دوم اینکه به دنبال ابزارهای واقعی و جدی برای مقابله با این تهدید و ناکام گذاشتن آن باشیم.
سید مقاومت تاکید کرد درباره تجربه اسراییل و پروژه صهیونیستی در آغاز قرن بیستم کسی باور نمیکرد که یک طرح خطرناک برای برپایی رژیم صهیونیستی وجود دارد.
نصرالله گفت: سپس بر مداخله خارجی، اتحادیه عرب و سازمان کنگره اسلامی دل بستند و 70 سال به انتظار نشستند.تنها راه درست گام برداشن به سوی گزینه نظامی و مبارزه مسلح بود و منطقه و ملتهای آن امروز در مقابل الگوی دوم یعنی جریان تکفیری قرار دارد.داعش با فروش نفت زیر نظر جامعه جهانی به اموال بسیاری دست پیدا کرده است.داعش مرتکب کشتار شد و این کار خود را به همنوعان خود یعنی جبهه النصره آغاز کرد و همچنان متحدان خود در سوریه را به قتل میرساند.داعش به حال خود رها شده است و برخی کشورهای منطقه و بین المللی از این گروه حمایت میکنند و با هدف استفاده از آن چشمان خود را بستهاند.
دبیر کل حزب الله در بخش دیگری از سخنان خود گفت:من از همه مردم میخواهم تا کینهها و تعصبها را کنار بگذارند و تکفیر بدون استثنا خطری برای همه است.این مسئله جنگ میان شیعه و سنی نیست بلکه جنگ داعش با همه کسانی است که با این گروه مخالف هستند.باید این خطر را درک کرده و همه گزینهها را بسنجیم.آیا باید به جامعه بین المللی دل ببندیم؟ زمانیکه مسیحیان عراق به اجبار کوچ داده شدند، و داعش همه کارهای خود در عراق را مرتکب شد، احساسات اوباما تکان خورد، اما از آنجایی که اربیل برای آمریکا دارای معنای خاصی است، آمریکا دخالت کرد.
سید حسن نصرالله گفت: داعش تهدیدی واقعی برای سوریه، عراق و همه کشورها از جمله کشورهای خلیج فارس و ترکیه است و مسئولیت ملی بر ما واجب میکند که برای دفاع از سرزمین خود به پاخیزیم. آیا باور میکنید که آرامش در جنوب لبنان به دلیل قطعنامه شماره 1701 و نیروهای بین المللی برقرار شد؟معادله ارتش، ما و مقاومت جنوب لبنان را حمایت میکند نه چتر بین المللی و قطعنامه 1701 .آیا دور کردن خود از حوادث لبنان را در امان نگه میدارد و اگر داعش بر سوریه مسلط میشد الان در مرزهای ما قرار داشت و این امر به معنای خطر نیست؟ باید به دنبال عناصر قدرت بوده و آن را از میان ارتش و نیروهای امنیتی برای حفاظت از این سرزمین جمعآوری کرد.
دبیر کل حزب الله گفت: باید از ارتش لبنان باید حمایت معنوی و حقیق بعمل آورد و مسئولیت دولت آزادسازی سربازان اسیری است که گروههای مسلح آنان را به اسارت گرفتهاند. در حال حاضر باید از دولت کنونی به عنوان تنها سازمان عامل حفاظت کرد و این عنصر یکی از عناصر قدرت تا زمان انتخاب رییس جمهور است.
"سید حسن نصرالله" با تاکید بر اینکه تحریک فرقهای و مذهبی که سیاستمداران را در بر میگیرد باید متوقف شود، افزود: باید ظرحهایی برای آشتیهایی منطقهای در نظر گرفته شود؛ آینده عرسال آینده بعلبک-هرمل است؛ جایی برای گروههای مسلح در این مناطق وجود ندارد.
وی همچنین خواستار همکاری دولت لبنان با دولت سوریه در زمینه پرونده آوارگان شد و اظهار داشت: استقرار نیروهای ارتش در مرزهای لبنان و سوریه غیر جدی است.
دبیر کل حزب الله لبنان در پایان سخنان خود با اشاره به اینکه 8 مارس گروه است و در بین ما هیچگونه میانجی وجود ندارد، گفت: ما برای حل موضوع انتخاب ریاست جمهوری لبنان تلاش خود را به کار خواهیم بست و نباید در این مورد کسی منتظر دستور خارجی باشد.ما از مسئولیت خود در حمایت از مرزهای لبنان دست نخواهیم کشید و این خاک را ترک نکره و آماده حل اختلافات تمامی گروهها هستیم به دلیل اینکه کشورمان در معرض خطر است.